Înainte de toate, ar trebui să mă prezint. Eu sunt Bianca 👋 și sunt co-fondator al brand-ului Bailarines alături de partenerul meu de viață. Ideea despre Bailarines (baila + balerini, v-ați prins, nu?:D) a apărut chiar când plecam de la o nuntă. 

Dupa multe ore de dans și stat în picioare, singura mea dorinţă era să rămân în tălpile goale şi să fac ca toată durerea să dispară. Dar cum nu puteam pleca acasă ca o Cenușăreasă 👠 , mă felicitam în sinea mea pentru că am avut inspirația de a veni cu balerini de schimb. Punga cu încălțări comode este nelipsită la nunțile noastre, sigur ai avut și tu sau ai văzut invitate care se schimbau pe sub mese, la baie sau la mașină ca și mine. 

Acela a fost punctul în care am realizat necesitatea unui astfel de serviciu. Cum ar fi ca invitatele să nu mai vină cu punga după ele ori mirii să le pună la dispoziție doamnelor și domnișoarelor papuci de schimb?!🤔 Nu papuci! Că nu suntem la o nuntă pe plajă. Cum ar fi să le pună la dispoziție pantofi comozi?! Hmmmm….nu sună rău deloc!💡

Și de aici a început povestea Bailarines. Cateva luni am făcut research să vedem dacă există așa ceva în România, că în lume există sigur, nu am inventat noi roata ☺ . Documentare, documentare, documentare 👩‍💻 . Ne-am întrebat prietenele, surorile, mamele, colegele de munca, ce mai, pe toata lumea, despre proiectul nostru și le-am cerut o părere sinceră. Unii încântați, alții mai reticenți, dar per total feedback-ul a fost unul pozitiv. Am mers mai departe și am căutat furnizori, ne-am gândit la culoare, cu fundă sau fără fundă, am cerut mostre, am căutat producători locali pentru cutii, săculeți, dat comanda, sosit comanda, shooting, website, Instagram și altele. 

Iar în vara lui 2019 ne-am lansat! Cu pași timizi, inițial prin recomandări, apoi comenzi pe Instagram, am ajuns chiar și la #ARTcastleWEDDING al uneia dintre cele mai cunoscute fashion-iste, Alina Ceusan. Îi mulțumim pe această cale și celei care a avut încredere în noi, Geta Ungurean, wedding planner ❤︎ .

De acolo, nu vă gândiți că inbox-ul nostru s-a blocat de la numărul mare de comenzi, ce bine ar fi fost să fie așa.  Nu, nu s-a întâmplat asta, am muncit în continuare pentru promovare, dar și pentru fiecare cutie de balerini vândută. 

Până în prezent, ne-au mulțumit aproximativ 1000 de piciorușe, câteva zeci de mirese și am primit aprecieri nenumărate.

Dacă și voi vreți să vă impresionați invitații cu o idee originală și deosebit de practică, ne puteți scrie pe site sau pe paginile noastre de Insta ori Facebook

Happy feet, happy guests ☺