Concept

Conceptul Bailarines

La Bailarines, credem că fiecare petrecere ar trebui să fie despre distracție, dans și momente memorabile. Cu toate acestea, în timp ce tocurile sunt ideale pentru stil și eleganță, pot deveni un coșmar pentru picioarele noastre în timpul dansului. Ei bine, nu mai trebuie să-ți faci griji! Am creat soluția perfectă pentru a te bucura de fiecare moment al petrecerii tale.

Bailarines
Bailarines

PRODUSELE Bailarines

Dacă ești o mireasă preocupată de confortul invitatelor tale, seturile noastre de balerini sunt cadoul ideal pentru ele. Cu 20 sau 12 perechi incluse în fiecare set, invitatele tale vor putea dansa toată noaptea fără nicio grijă. Bonusul nostru – cutia premium și accesoriile adăugate – le vor face să se simtă cu adevărat speciale.

 

Bailarines

GUESTS KIT

GUESTS KIT contine 20 de perechi de balerini, distribuiti in functie de marime: 5 perechi marimea S (36-37), 10 perechi marimea M (38-39) si 5 perechi marimea L (40-41). Cutia este realizata integral manual, iar design-ul chic si indemnul de pe capac o integreaza cu usurinta in decorul oricarei petreceri, fara a mai fi nevoie de accesorii suplimentare.

Fiecare cutie vine insotita de 20 de saculeti pentru depozitarea pantofilor cu toc. Un detaliu practic pe care invitatele il vor aprecia cu siguranta.

Funditele care insotesc fiecare pereche de balerini sunt atasate unui elastic de par pe care doamnele il pot refolosi! Chic si practic.

Bailarines
balerini pliabili in cutie neagra Bailarines

Bailarines

BRIDESMAIDS KIT

BRIDESMAIDS KIT contine 12 de perechi de balerini, distribuiti in functie de marime: 4 perechi marimea S (36-37), 4 perechi marimea M (38-39) si 4 perechi marimea L (40-41). Cutia este realizata integral manual, iar design-ul chic si indemnul de pe capac o integreaza cu usurinta in decorul oricarei petreceri, fara a mai fi nevoie de accesorii suplimentare.

Fiecare cutie vine insotita de 12 de saculeti pentru depozitarea pantofilor cu toc. Un detaliu practic pe care invitatele il vor aprecia cu siguranta.Funditele care insotesc fiecare pereche de balerini sunt atasate unui elastic de par pe care doamnele il pot refolosi! Chic si practic.

 

Bailarines

SINGLE KIT

Balerini pliabili individuali

Fie că participi la o nuntă, o petrecere elegantă sau pur și simplu vrei să conduci înapoi de la o petrecere la care ai fost pe tocuri, balerinii noștri pliabili individuali sunt partenerii tăi de nădejde. Pune-i în geanta plic și ai întotdeauna o pereche de rezervă pentru momentele când ai nevoie de o schimbare. Confortul și stilul sunt acum la îndemână!

Kit-ul conține:

  • 1 pereche de balerini pliabili,
  • 1 săculeț negru pentru depozitarea pantofilor cu toc,
  • 1 elastic de păr cu fundă de satin,
  • 1 pouch/portfard cu bandă de piele personalizabil.

Bailarines
Bailarines

DisponibilI In MAI MULTE Variante De Culori

Alege varianta potrivită pentru tine!

Vrei să-i oferi invitatelor de la nunta ta și să ai ringul de dans plin?

Alege GUESTS KIT cu câte 20 de perechi!

bailarines bridesmaids kit

Vrei să-i oferi domnișoarelor de onoare?

Alege BRIDESMAIDS KIT cu câte 12 perechi!

bailarines bridesmaids kit

Vrei să-i oferi celor mai dragi sau îi iei pentru tine?

Alege SINGLE KIT personalizabil!